Yhteystiedot

WorkManager Oy

Kielotie 5

01300 VANTAA


Puh. (09) 279 7780


workmanager@dlsoftware.com

Voit myös olla meihin yhteydessä henkilökohtaisilla sähköposteilla.

etunimi.sukunimi@dlsoftware.com

Palvelut

Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa metalli-, puu- ja huonekalu-, muovi- sekä elektroniikkateollisuudesta.

Koska pelkästään metalliteollisuuden parissa työskentelee monenlaisia yrityksiä: raskaskonepajateollisuutta, kevyempää konepajateollisuutta, automaattisorvaamoja ja ohutlevypajoja kaikissa on omat luonteenomaiset piirteensä jotka otamme jokaisen asiakkaan kohdalla huomioon.

Yhteistä suomalaisilla pk-teollisuusyrityksillä on se, että ne tekevät jälkilaskentaa vain satunnaisesti. Haluamme auttaa näitä yrityksiä vakiotuotteellamme, joka voidaan mukauttaa olemassa olevien parametrien perusteella eri toimialoille istuvaksi. Tarvittaessa teemme myös syvemmälle menevää asiakaskohtaista räätälöinti työtä.

WorkManager®-järjestelmällä on hyvin joustavat käyttötavat, joissa voidaan hyödyntää tämän päivän informaatioteknologiaa.

Esimerkiksi useamman toimipisteen omaavat asiakkaamme pystyvät seuramaan käytettävissä olevaa tuotantokapasiteettia mistä tahansa toimipisteestä, joka mahdollistaa kapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen ja toimitusaikataulujen pitämisen.

Avaimet käteen -toimitus sisältää ohjelmiston lisäksi asennukset, tarvikkeet, koulutuksen sekä käyttöönoton jälkeisen huollon ja neuvonnan. Samalla asiakkaalle toimitetaan tuotantotietojen keruuseen ja varastotapahtumien kirjaamiseen tarkoitetut tiedonkeruulaitteet.

Järjestelmätoimitusaikamme on tilauksesta keskimäärin kaksi viikkoa. Kun järjestelmä on toimitettu perille, se on yleensä valmis tuottamaan asiakkaalle hyötyä muutamassa päivässä.